dinsdag 17 juli 2012

tropisch afscheid

Het einde van het schooljaar is ook in noord nederland bijna inzicht. De tijd komt om afscheid te nemen van de juffen en te bedanken. Ik heb dit keer gekozen voor een tropische verrassing om een beetje in de vakantie stemming te komen.





Als je gaat zoeken in de online store van silhouette zal je dit bestand niet tegenkomen. Ik heb Als basis voor deze ananas de theepot uit de online store gebruikt.

Ik heb recent de designer edition gekocht van studio silhouette. Deze upgrade biedt wat meer mogelijkheden bij o.a. de functie mesje. Ik heb de schenktuit en het handvat van het orginele design afgesneden. En de lijnen vervolgens weer aan elkaar verbonden. Ik heb met de diverse tekenfuncties de gele delen van de ananas ontworpen. Maar ik vond het geel te geel en heb daarom met een de grid stempel dit bewerkt en de randen van distress inkt voorzien. Ook het groene gedeelte van de ananas heb een silhoutte orgineel bestand een beetje veranderd, uitgerekt in dit geval. De text heb ik met paarse sketchpennen getekend op het vaandel. Ook dit vaandel is een beetje aangepast.

Gebruikte materialen van Creabest:
- silhouette design studio
- cardstock zwart
- cardstock geel
- distress inkt walnut stain
- grid stempel
- sketchpennen paars

Gebruikte design online store:
- 3d teapot
- gras
- banner

1 opmerking:

bmartes zei

Wat een geweldige ananassen!! En wat creatief hoe je het hebt ontworpen met een mal van een theepot! De juffen zullen in de verste verte geen theepot zien in hun ananas...
Heel gaaf!
Groetjes,
Arja