maandag 27 september 2010

mapjes in bibliotheek

Ook in de nieuwe versie van studio silhoutte kun je bieb onderverdelen in mapjes. In tegenstelling tot de oude versie verdwijnt het bestand uit de totale verzamel bibliotheek. Persoonlijk vind ik dit een voordeel. het is nog wel een heel werk om een onderverdeling te maken met ruim 3000 bestanden

maar even in kort de stappen

je gaat naar file en kies vervolgens my libery. het scherm opend zich waar al jouw bestanden die jij in je bieb heb staan zich bevinden.

vervolgens ga je een nieuwe map aan maken ( bij de pijl). Net als in veel computer programma verschijnt er dan een nieuwe map deze kan je zelf een naam geven. Ga vervolgens naar je map en kies een bestand dat je in deze map wil plaatsen en plaats hem er in.

De file zal uit je totale bibliotheek verdwijnen en in de nieuwe map komen te staan. Ik denk dat je goed moet nadenken over hoe je het wilt indelen voordat je begint met indelen.

succes

veel snijplezier


note door de ctrl en shift toets kun je meerdere bestanden selecteren en in een keer in de bibliotheek plaatsen

2 opmerkingen:

Christel zei

Hoi,

Het bestand verdwijnt maar even hoor, als je je totale bibliotheek opnieuw opent staan ze er allemaal weer in!

Groetjes Christel

Christel zei

Zit net nog even te spelen met Silhouette Studio en ik zie nu dus ineens wat je bedoelt! Ze blijven wel staan bij 'show all designs' maar ze verdwijnen inderdaan wel bij 'my library'! En er dus heel goed te zien welke bestandjes je al een plekje hebt gegeven, hier zat ik dus nogal mee te stoeien! Weer wat geleerd!

Groetjes Christel