woensdag 26 oktober 2011

de vogel verschrikker

Op het blog van silhouette is er een fall wedstrijd en dit is mijn bijdrage. op pintrest kwam ik het volgende idee tegen


maar het is nog een beetje te vroeg voor de kerst dus ik heb er een herfst variatie op gemaakt. de takkenbos heb ik al een paar jaar in huis. Hij heeft al verschillende decoraties en thema's gehad en kon nu wel weer eens een nieuwe look gebruiken.









ik heb de volgende silhouette designs gebruikt 3d spin 3 d pompoen en fall leaves. deze laatste heb ik eerst getekend met de sketchpen koper om vervolgens uit te snijden. de eikeltjes komen van de brink en de konijnen moet het met een handje minder stro doen

bedankt voor het kijken

gr corinne

zondag 23 oktober 2011

foto lijst

Vorige week was de freebie van silhouette online shop een ontzettend leuke 3d kandelaar. Ik ben daar meteen mee aan de gang gegaan en dit is het resultaat



Ik heb de afbeelding verkleind zodat hij binnen de de lijst past om hem vervolgens in elkaar te zetten.




Voor zowel het maken van de swirl als de vlinders heb ik gebruik van wit adhesive carstock. Vooral bij plakken van de swirl is dit erg handig doordat het direct plakt heb je geen lijm resten en vlekken. De vlinder heb ik eerst getekend met de zilvere sketchpen om daarna uit te snijden.

Gebruikte materialen van Creabest Scrapbooking:

-adhesive cardstock basic

de gebruikte silhouette files:


corner swirl c20090921002115_19210


butterfly c00001

voor meer informatie over het gebruik van sketchpennen kijk dan hier

vrijdag 14 oktober 2011

Pink ribbon kaart

Bij een goede vriendin van mij is van de week borstkanker geconstateerd.Middels deze kaart wil ik haar een hart onder de riem steken en laten weten dat ik aan haar denk







Ik heb uit de online shop de pink ribbon awareness design gedownload en hier een dubbele kaart van gemaakt. Vervolgens heb ik op het roze cardstock de binnenlijnen met behulp van sketch pen zilver getekend om meer diepte aan de kaart te geven.



Gebruikte materialen van Creabest Scrapbooking:

-sketchpennen metalic

- cardstock


Gebruikte silhouette designs:

Pink ribbon awareness


awareness_ribbon_1932

voor meer informatie over het gebruik van sketch kun je hier vinden

maandag 10 oktober 2011

silhouette vinyl subwayart



Op veel sites kom je subway art tegen. Subway art is diverse woorden soms aangevuld met afbeeldingen over een bepaald thema. Ik heb als thema de Familie Oosterhoff gekozen en deze in een half ronde fotolijst geplaatst.









Ik heb een werkblad in silhouette studio geopend en daar kris kras door elkaar diverse woorden geplaatst. Ik heb diverse lettertypes gebruikt in verschillende formaten. Deze woorden heb ik aangevuld met passende afbeeldingen. Nadat de silhouette alles had uitgesneden, heb ik alles rondom de letters/afbeeldingen weggehaald zodat alleen de layout die ik in studio had gemaakt nog zichtbaar was. Vervolgens heb ik hier transfer papier over heen gedaan en zo aangebracht op de fotolijst. Door gebruik te maken van transfer papier blijft alles op de plek zoals jij het in silhouette studio hebt bepaald.


Gebruikte materialen van Creabest Scrapbooking:

adhesive vinyl.
transfer paper

Silhouette designs:


Cats c20090810095524_2581


4 houses c00365_20509

voor meer informatie over het gebruik van vinyl vind je hier

zondag 9 oktober 2011

update

Wanneer je nu naar de de update pagina van je silhouette ga zul je zien dat er een nieuwe versie van de silhouette aanwezig is. De belangrijkste verschillen met de vorige versie is dat je studio kunt instellen op het snijden van 12x12 inch.
Dat betekend dat hij nu echt cameo proof is.

veel snij plezier

gr corinne