maandag 11 oktober 2010

silhoutte dag

vanuit verschillende kanten heb ik al te horen gekregen dat er eventueel wel belangstelling is voor een mini workshop dat met betrekking tot de silhoutte. het gaat er om dat het een gezellige dag word waar we met zijn alle gaan spelen met onze silhouette. Ik wil daarvoor een leuk kleine workshop in elkaar zetten waarbij de verschillende technieken in worden verwerkt.

Ik woon in het noorden van het land en dat is voor veel mensen toch een klein beetje te ver weg.

dus wie in een beetje centraler deel van nederland wil mij helpen met een stukje organisatie. weet een leuk plekje waar we dit kunnen houden. maar nog belangrijker wie zou er mee willen doen. Stuur even een mailtje naar corinneoosterhoff02@hotmail.com. Dan gaan we kijken wat we kunnen doen

grcorinne

woensdag 6 oktober 2010

letters plakken ungroup

een van de functies die ik op mijn silhoutte veel gebruik is het aan elkaar plakken van letters.
Ik heb daar reeds eerder een werkbeschrijving van gemaakt. In robomaster moest de letters individueel typen en dan plakken. In studio gaat het veel gemakkelijker. je kunt gelijk het hele woord typen. Yeh dan vergeet ik ook geen letter. Om vervolgens de ungroup functie te gebruiken. Rechts onderin. Het woord bestaat dan uit losse letters en zo kun je individueel de letters aan elkaar plakken.

succes

gr corinne